dimecres, 23 de maig del 2007

Visita de l'alumnat de P4 a la carnisseria de l'Ester

OBJECTIUS PEDAGÒGICS:
• Treballar mitjançant el contacte directe, l’ofici de carnisser.
• Observar com és la feina d’un carnisser
• Conèixer tot el que fan servir els carnissers: estris, elements de l’obrador,expositors amb carns i embotits.....

Resum de la sortida

Hem sortit a les 15:15 hores caminant cap a la carnisseria. Hem trigat 15 minuts en arribar-hi.
Ens han ensenyat les neveres de la carn i dels embotits, la balança per pesar, les màquines per tallar l’embotit i la carn i uns ganivets de totes les mides.
Després hem entrat a l’obrador i ens han ensenyat com es fan les hamburgueses, després la llonganissa; també hem vist la càmara on guarden les peces grans de carn; i havia el cap d’un tocino i un mig bou amb cua!
Al sortir, ens han ensenyat els diferents tipus de carn, pollastre, conill, bistec, costelles de porc, pinxos, baldanes, llonganissa, xoriço roig, botifarra blanca, hamburgueses, pit de pollastre...
I el nom dels embotits: pernil dolç, pernil salat, sobrassada, formatge, xoriço... al final en han donat un regalet a cadascun perque ens hem portat molt bé.
Ens hem acomiadat de l’Ester, la carnissera, i hem tornat a les 16,15 hores a l’escola.

DESCARREGAR